Over mij

Jeroen Dral

een freelancer met passie voor bewegend beeld.
Een animator of video editor nodig?

Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Het mooiste is om van niets iets te maken

In juli 2018 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Utrecht. Na de bachelor Digitale Media en Communicatie gedaan te hebben was het tijd om mij volledige te storten op het maken en editten van video's.
De enthousiasme voor animatie en films in het algemeen ontwikkelde zich in mijn tweede studie jaar van mijn opleiding. Sindsdien heb ik mijn studie zo ingericht om zoveel mogelijk bezig te kunnen zijn met animeren en later ook het editten van video's.

Digitale Media en Communicatie was een opleiding met een brede focus van online marketing tot een beetje coderen. Wat echter centraal stond tijdens de opleiding was het telkens verzinnen van creatieve oplossingen op complexe vraagstukken en deze vervolgens uit te werken tot een concept. Hierbij gebruikte we verschillende project management methodes toe om in teamverband het project in goede banen te kunnen leiden.

Gedurende mijn studie heb ik de ruimte en de nodige hulp gekregen om mij verder te ontwikkelen als animator, maar heb ik ook het nodige werk naast mijn studie gedaan om mijn vaardigheden te ontwikkelen. Hoewel Digitale Media en Communicatie niet helemaal aansloot voor mijn carrière als animator, helpen de vaardigheden mij wel bij freelancen.